Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Advies op maat.

Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webshop.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

PayPal

Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

MisterCash

Met MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in België. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van MisterCash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. MisterCash werkt alleen voor klanten met een Belgische bankrekening.

Betalen met creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express.

Overboeking

Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor online betalen, dan kunt u ook vooraf via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op onze bankrekening, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Binnen Nederland kan dit één tot drie werkdagen in beslag nemen.

Klarna Achteraf Betalen

Betaalt u liever uw bestelling achteraf? Dit kan met Klarna Achteraf Betalen waarbij u de aankoop betaalt tot en met dertig dagen later zonder rente. Zo betaalt u nooit voor wat u terugstuurt. Let op: de betaalkosten voor Klarna Achteraf Betalen zijn hoger dan de meeste andere betaalmethodes.

Onze rekening informatie:
Bank: ABN-AMRO
Rekening nummer: NL59ABNA0450302695
T.n.v. Wantohave BV te Lelystad

Voor klanten uit het buitenland, zoals België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken, etc: u kunt voor de betaalmogelijkheid vooruitbetalen kiezen. U kunt dan het factuurbedrag inclusief verzendkosten naar ons overmaken via de bank.

Voor de overschrijving kunt u onderstaande gegevens gebruiken:

IBAN: NL59ABNA0450302695
BIC: ABNANL2A

Contant bij afhalen van uw LED verlichting

U kunt uw product afhalen bij Ledtohave te Lelystad. Dit kan alleen op afspraak.
Voor een afspraak kunt u mailen naar: [email protected] of bellen naar: 0320-322118.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Advies op maat.