Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Advies op maat.

Verzenden & retourneren

Retourformulier

Download het Retourformulier en stuur deze binnen 30 dagen mee met de zending die u wilt retourneren! Informeer ons altijd van te voren

Mocht u om een bepaalde redenen uw bestelling (of een deel hiervan) willen retouneren, dan is dit mogelijk binnen het bedenktermijn van 30 kalenderdagen. Let op: Neem hiervoor allereerst contact op met onze klantenservice, zodat wij u zending kunnen verwachten

De artikelen dienen in originele, onbeschadigde staat en beschermend terug te worden gestuurd samen met een kopie van de pakbon + een ingevuld retourformulier.
Wij storten binnen 14 dagen het volledige factuurbedrag terug, mits het product in goede orde ontvangen is. De kosten voor de retourzending vergoeden wij helaas niet. Indien u een klacht heeft over uw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice.

Retourzendingen kunnen worden teruggestuurd naar onderstaand adres:

Wantohave
T.a.v. Retourafdeling
Artemisweg 145 G
8239 DD Lelystad

Let op: is uw bestelling beschadigd, incompleet of verkeerd is aangekomen, dan geldt dit niet! Neem in dit geval contact op met onze klantenservice

Gratis verzending
Alle bestellingen boven de € 50,- worden bij Ledtohave gratis bij u thuis (of elders) verzonden. Anders kost het verzenden € 5,95 per bestelling.
 
Levertijd
Wij versturen alle bestellingen die voor 17:00 uur afgerond zijn dezelfde dag nog, mits alle artikelen op voorraad zijn. In dit geval kunt u uw pakket de volgende bezorgdag verwachten. Voor België kan dit nog een dag langer duren. De bezorgdagen van PostNL zijn dinsdag t/m zaterdag.
Indien u na 17:00 uur heeft besteld, dan duurt dit een bezorgdag langer.

Vooruit betalen
Bij bestellingen waar 'Vooruit betalen' als betaalmethode is gekozen, dan kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat uw betaling ontvangen is. Pas als uw betaling binnen is dan versturen wij (dezelfde dag nog) het pakket.

Afhalen
Als u ervoor kiest om uw bestelling af te halen op de Artemisweg 145 G 8239DD te Lelystad, dan zullen wij contact met u opnemen via de door u ingevulde contactgegevens. Let op: een bestelling afhalen kan alleen op afspraak. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Advies op maat.